Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ideje za obdarovanje malih živali

Ideje za obdarovanje

Ideje za obdarovanje malih živali so vedno dobrodošle! Zato smo jih za vas in vaše ljubljenčke zbrali v posebnem prispevku!

Nimate ideje, kaj bi kupili za darilo ljubiteljem živali ali njihovim ljubljenčkom? Brez skrbi, v tokratnem prispevku smo na enem mestu zbrali raznolike ideje za darila za male živali.

Z izdelki za hišne ljubljenčke iz naše ponudbe vam olajšamo nakup in poskrbimo, da ne boste v zadregi. Polepšajmo praznike ali posebne priložnosti tudi psom, mačkam, zajčkom, hrčkom, morskim prašičkom, pticam in drugim malim živalim! Tu so na enem mestu zbrana darila za ljubljenčke za vse priložnosti – rojstni dan ljubljenčka ali božič in novo leto. Razveselite ljudi, ki imajo doma psa, mačko ali katero drugo domačo žival in si oglejte domiselne ideje za obdarovanje. Kaj kupiti za darilo psu? Kaj kupiti za darilo mački? Odgovore in ideje razkrivamo v nadaljevanju!

Pulover za psa je lepo božično ali novoletno darilo

V naši ponudbi so čudoviti puloverji, na voljo so v štirih različnih barvah – roza ali rdeča ter črna ali siva. Ker so psi in mačke različnih velikosti, smo v ponudbo uvrstili kar 12 različnih velikostih pasjih oblačil. V galeriji si lahko ogledate, kako so puloverji videti na malih psih in psih velikih pasem. Naročilo pa lahko oddate preko naše spletne trgovine na dnu galerije – kliknete na ‘Izberite možnosti’ in izberete primerno velikost za vašega obdarovanca!

Ideje za darila za pse za manj kot 5 €

Če iščete poceni darilo za psa, potem je največ primerne izbire v kategoriji pasjih priboljškov. Mi vam svetujemo trening poslastice, ki jih imajo vsi psi radi – Pet Rewards Training Snacks! In novoletne piškotke v prazničnih oblikah!

Nekaj zanimivih izdelkov za manj kot 5 € pa se najde tudi v kategoriji Igrače za pse.

Ideje za obdarovanje psov v vrednosti do 30 €

Obdarovanje psov v zimskih mesecih je najlepše zato, ker lahko ljubljenčku kupite mehko ležišče za pse. Tudi v naši ponudbi je veliko kakovostnih ležišč za pse, ki jih lahko kupite za manj kot 30 €.

Tudi plašček za psa je primerno darilo

Moderne pasje bunde za pse – kdo ne bi bil navdušen nad takšnim darilom? Pasji plašček, ki je videti kot bunda za psa, je toplo pasje oblačilo, ki ga ima lahko pes za sprehode v dežju ali snegu. Psu je v bundi udobno in toplo. Oglejte si čudovito kolekcijo pasjih bund!

Da boste izbrali pravo velikost oblačila, si preberite prispevek: Pasja oblačila: Kako izbrati pravo velikost oblačila za pse? 

Kaj pa darila za mačke?

Tudi mačke potrebujejo zaščito pred mrazom. Zakaj jim torej ne bi podarili tradicionalnega puloverja v obliki oblačila za mačke? Vesele ga bodo vse mačke – tiste, ki živijo v notranjih ali zunanjih prostorih. V spodnji galeriji so na voljo štiri različne barve puloverjev, ki so primerni tako za majhne pse, lahko pa so tudi pulover za mačke.

Ideje za darila za mačke za manj kot 5 €

Naj obdarovanje mačk prinese veliko veselja vam in mačkam, zato izberite pozornost v kategoriji Igračke za mačke. V nadaljevanju smo za vas izbrali nekaj zanimivih igračk za mačke, ki jih lahko kupite za manj kot 5 €.

Ideje za darila za mačke do 10 € ali do 20 € ali do 30 €

Razveselite mačke z darili, ki vas ne bodo stali več kot 10 € ali več kot 20 €. Če pa želite mački podariti kaj posebnega, so tiste najbolj zanimive igračke v rangu daril do 30 €. V nadaljevanju smo jih zbrali za vas.

Ležišče za mačke je lepo darilo

Mačke obožujejo spanje na mehkem ležišču, zato vam bodo hvaležne, če jim boste podarili kakšno ležišče za mačke iz naše ponudbe.

Modni dodatki za pse in mačke

Ideje za obdarovanje glodavcev

Med zanimivimi izdelki za glodavce boste našli veliko idej za obdarovanje v kategoriji Oprema za glodavce.

Kakšno darilo podariti za ptička?

Skobčevke, nimfe, agapornisi in vse druge ptičke bodo za praznike vesele daril – še najbolj bodo vesele igračk.

Je ribica primerno darilo?

Podariti zlato ribico je lepo, a treba se je zavedati, da je to živo bitje in da potrebuje skrb in nego. Vsekakor spodbujamo, da se obdarovanja lotite odgovorno in pri obdarovancu preverite, ali je pripravljen skrbeti za hišnega ljubljenčka. Če pa obdarovanec že ima akvarij, ga boste zagotovo razveselili s kakšno lepo dekoracijo ali zalogo hrane za ribe za počitnice.

Če še vedno ne veste, kako bi razveselili obdarovanca …

Poleg idej, ki smo jih za obdarovanje psov in mačk zbrali v prispevku, smo na voljo dodali tudi darilni bon v različnih vrednostih. Boni so zares dobra in hitra rešitev za obdarovanje. Primerni so takrat, ko zares ne veste, kaj kupiti ljudem, ki imajo doma psa, mačko, zajčka, hrčka, ptico ali drugo domačo žival. Vaše darilo je lahko drugačno! V obliki povabila v spletno trgovino za male živali, kjer si bodo lahko sami izbrali izdelke v določeni vrednosti – od 10 € do 50 € ali več.

Če potrebujete pomoč pri izbiri darila za hišne ljubljenčke, nas lahko pokličete ali nam pišete na elektronski naslov. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč z nasveti! Lahko pa nas obiščete v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje razkazalo izdelke in svetovalo, kakšno darilo bi bilo najprimernejše za ljubljenčka vaših obdarovancev.


Naša spletna trgovina je ponudnik priznanih blagovnih znamk hrane za pse in mačke ter kakovostne opreme za male živali.

Psi Oprema za pse Mačke Oprema za mačke

Pusti komentar

Nazaj
Najdena mačka – rešenček
Naprej
Oblačila za pse in mačke – nova kolekcija